Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i Slagelse, København og resten af Sjælland.

Køkkenrenovering – Giver et flot og moderne køkken

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Her tilbringer du lang tid hver dag på madlavning, rengøring og opvask. Derfor er det også rart at have et køkken, som du er glad for. Hos Holmberg Tømrerfirma har vi stor erfaring med at lave køkkenrenoveringer. Vi kan lave en køkkenrenovering efter dine ønsker, så du får et moderne køkken, der er dejlig rummeligt, så det bliver til en leg at lave mad. Dertil er vi smilende, faglærte og kompetente, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder også opsætning af nyt køkken

Har du købt nyt køkken, hjælper vi også med opsætning af dette. Vi sørger for, at alt bliver monteret og installeret korrekt, så du slipper for al besværet. Uanset om du vælger at købe et nyt køkken eller en køkkenrenovering, lytter vi til dine ønsker omkring montering, installation og design. Når vi kommer ud til opgaven, giver vi os altid god tid til vores forarbejde, så et grundigt resultat bliver sikret. Som bonus får du en flok smilende gutter, der er glade af sind, til at udføre arbejdet.

Vi udfører Køkkenrenovering på hele Sjælland

Ønsker du en køkkenrenovering, klarer vi dette for alle, der er bosat på Sjælland. Vi har to afdelinger som til sammen dækker hele Sjælland. Derfor anses afstanden ikke som et problem. Den ene afdeling er i Slagelse, mens den anden er i København. Hvis du ønsker en længere samtale omkring din køkkenrenovering, tilbyder vi ligeledes sådan en.
På den måde kan du få svar på alle dine spørgsmål, før projektet igangsættes. Du kommer altid med på råd, og er du uvidende omkring din køkkenrenovering, og hvordan sådan en laves, hjælper vi dig gerne med gode råd.

Bestil din køkkenrenovering hos os

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag angående køkkenrenovering. Det er trist at stå uden køkken, og derfor er vi klar over, at en renovering eller opsætning af køkken skal foregå hurtigst muligt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvis du skulle ønske dette.
Kontakt os i dag på telefon 41 27 04 06 eller mail holmbergs-toemrerfirma@live.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi gør det nemt for jer, og arbejder også gerne weekender
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
41 27 04 06
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde