Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i Slagelse, København og resten af Sjælland.

Nye vinduer monterer vi med omhu

Der kan være mange gode grunde til at få nye vinduer. De kan eksempelvis være slidte eller passe dårligt til stilen i dit hjem. Måske ønsker du nogle mere energibesparende vinduer. Årsagerne kan være mange, men uanset hvad, står Holmbergs Tømrerfirma ApS klar til at levere nye vinduer til dig.
Vi har stor erfaring med udskiftning og montering af vinduer, og vores største fokus er på at gøre dig tilfreds. Ønsker du nye vinduer i forbindelse med et større projekt, varetager vi også større entreprise- og renoveringsopgaver.

Vi indsætter nye vinduer på din måde

Når vi monterer nye vinduer til dig, er det vigtigste for os, at du bliver glad for resultatet. For at sikre det, tager vi dig altid med på råd for at høre, hvilke overvejelser du har gjort dig. Dem vil vi selvfølgelig leve op til, og er det en teknisk svær udskiftning, kan vi også klare det. Er du på bar bund med tanker og idéer, deler vi gerne ud af vores ekspertise og kommer med løsningsforslag. Alle opgaver bliver varetaget med et positivt sind, da vi tror på, at et smil på læben gør hverdagen lidt lettere.

Nye vinduer til kunder på hele Sjælland

Vi har en afdeling i både Slagelse og i hovedstadsområdet. I samarbejde dækker de hele Sjælland. Har du derfor brug for nye vinduer, men bor et stykke væk fra vores hovedkvarter, kan du stadig kontakte os. Vi vil glædeligt udskifte og montere nye vinduer i dit hjem. I forbindelse med arbejdet rydder vi selvfølgelig op efter os, så du for alvor kan nyde de skinnende nye vinduer.

Vi hører gerne fra dig

Hvis du vil have nogle smilende, faglærte og professionelle folk ud til dig, er vi hos Holmbergs Tømrerfirma ApS de rette at kontakte. Vi leverer kun resultater, der ikke går på kompromis med vores faglige stolthed, og vi går ikke, før både du og vi er tilfredse.
For at få et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer, kan du kontakte os på telefon 41 27 04 06 eller mail holmbergs-toemrerfirma@live.dk. Vi svarer også glædeligt på eventuelle spørgsmål.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi gør det nemt for jer, og arbejder også gerne weekender
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
41 27 04 06
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde