Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i Slagelse, København og resten af Sjælland.

Nyt tag af højeste kvalitet

At få lagt nyt tag er en stor mundfuld og en uoverskuelig opgave at påtage sig på egen hånd. Derfor står Holmbergs Tømrerfirma ApS klar til at lave dit nye tag, så du slipper for stresset og arbejdet. Vi lover, at resultatet bliver professionelt og lige efter dine ønsker. Alt hvad du skal gøre er at læne dig tilbage og lade os stå for arbejdet.

Vi laver også tagrenoveringer

Føler du, at et nyt tag er for omfattende, kan en tagrenovering også være en god idé. En tagrenovering forlænger tagets levetid med flere årtier og forøger værdien på din bolig. Vi har gode erfaringer med tagrenoveringer, og vi tager altid dig med på råd, så vi sørger for at reparere de steder, hvor du synes, der er mest behov for det. Hvis du er i tvivl om, der er behov for nyt tag, eller om du kan nøjes med en dybdegående tagrenovering, kan du også sagtens kontakte os for et svar.

Dækker et stort område

Uanset placeringen af din bopæl på Sjælland står vi til rådighed. Vi har to afdelinger, som gør os i stand til at dække hele øen – den ene i Slagelse, den anden i København. Derfor skal du ikke være i tvivl, om afstanden er for lang. Vi kommer glædeligt og laver et nyt tag til dig. Med et spritnyt tag er du sikret et tag, der kan holde en hel livstid, hvorfor du ikke skal tænke på det igen.
Med os til at stå for opgaven er du desuden sikret, at den bliver udført i godt humør. Vores gruppe af medarbejdere er nogle glade gutter, der er positive af væsen, og det vil også smitte af på dig og få processen til at virke mere overskuelig.

Kontakt os gerne vedrørende nyt tag

At få lagt et nyt tag er en stor beslutning. Derfor skal du naturligvis tænke dig godt om og være helt sikker på, at det er den rette beslutning. Hvis du har brug for noget rådgivning eller en vurdering af tilstanden på dit tag, er du velkommen til at spørge os til råds.
I den forbindelse giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan enten skrive til vores mail holmbergs-toemrerfirma@live.dk eller give os et kald på tlf. 41 27 04 06

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi gør det nemt for jer, og arbejder også gerne weekender
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
41 27 04 06
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde