Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i Slagelse, København og resten af Sjælland.

Vi tilbyder en komplet renovering

Står du og skal have lavet en renovering af en art, men ikke ved, hvordan du griber opgaven an? Holmbergs Tømrerfirma ApS står til rådighed for dig, der ønsker en perfekt renovering lavet efter dine ønsker. Vi laver alle former for renoveringsarbejde, og vi går til opgaven med højt humør og et friskt sind. Vi sørger selvfølgelig for, at vi får ryddet op efter os, ligesom vi tager dig med på råd, så vi er helt sikre på, at resultatet bliver, som du havde forestillet dig.

Forskellige typer af renoveringer

Vi har erfaring med mange forskellige typer af renoveringer, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os uanset omfanget. Her ses en række af de forskellige renoveringstyper, vi tilbyder:

  • Totalrenovering
  • Hovedrenovering
  • Renovering af hus
  • Renovering af lejlighed

Uanset hvad du skulle have i tankerne, sørger vi for, at renoveringen bliver lavet professionelt. Kræves der andre fagfolk til opgaven, har vi faste samarbejdsaftaler med både elektrikere og VVS’ere. Med os og vores samarbejdspartnere i ryggen kan du få hjælp og rådgivning gennem hele renoveringen.

To forskellige afdelinger som dækker hele Sjælland

Er du bosat på Sjælland, kommer vi gerne og hjælper med din renovering. Vi har to afdelinger beliggende i henholdsvis Slagelse og København. Det betyder, at vi kan dække hele øen, uanset hvor du bor.
Er din renovering af entreprisekarakter, laver vi også entreprise, hvor vi i samråd med vores samarbejdspartnere leverer den komplette renovering. Er du uvidende omkring renoveringer og tømrerfaget generelt, hjælper og vejleder vi dig gerne. Vi kan desuden give vores besyv med i forhold til inspiration.

Få glade og effektive tømrere ud til din renovering

Hvis du også er positiv og glad af sind, passer vi helt sikkert perfekt til dig og din renovering. Selv tror vi på, at det hele bliver lidt mere overskueligt og går lidt lettere med et smil på læben, hvorfor du kan være helt sikker på, at vi møder muntre op til opgaven.
Ønsker du et uforpligtende tilbud på din renovering, tilbyder vi ligeledes sådan et, ligesom et godt råd altid følger med. Du kan kontakte os på 41 27 04 06 eller mail holmbergs-toemrerfirma@live.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi gør det nemt for jer, og arbejder også gerne weekender
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
41 27 04 06
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde